În atenția părinților și elevilor!

Dragi părinți și elevi,

Luând în considerare situatia actuala, Școala Gimnazială Nr. 15 Brașov va funcționa din 8.02.2021 după scenariul galben. Hotărârea s-a luat în conformitate cu art.3 din ordinul comun al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministrerului Sănătății, luând în considerare incidența COVID-19, (2,67 la mia de locuitori, deci între 1/1000 și 3/1000 de locuitori) publicată în data de 05.02.202 de DSP Brașov.

Deci, începem semestrul al II-lea cu participarea zilnică:

– cu prezență fizică în școală a tuturor elevilor din învățământul primar (clasele pregătitoare și clasele I-IV);

– cu prezență fizică în școală a tuturor elevilor din clasele a VIII-a;

– cu respectarea și aplicarea tuturor normelor protecție.

– cu participare în sistem on-line a elevilor claselor a V-a, a VI-a și a VII-a.

Programul va începe zilnic la ora 8 (ora didactică de 50 de minute și pauza de 10 minute) pentru toate clasele, orarul fiind cel de la începutul anului școlar.

Conform ordinului comun: ,,Elevii şi personalul didactic/didactic auxiliar/nedidactic vor purta mască în permanență, în sălile de clasă, în cancelarie, în timpul deplasării în incinta unității de învăţământ şi în timpul pauzelor, atât în interior şi exterior”.

Dragi părinți, vă asigurăm faptul că ne preocupă siguranța copiilor noști și în consecință, am luat toate măsurile de protecție sanitară care țin de unitatea de învățământ.

Vă așteptăm cu drag la școală, vă dorim un semestru cu multe realizări și multă sănătate!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website