Începutul unui nou an şcolar 2021-2022

Dragi elevi și părinți,

 După o vacanţă plăcută, ne aflăm astăzi la începutul unui nou an şcolar, cu o semnificaţie deosebită pentru cei care îi trec pragul cuprinşi de dorinţa cunoaşterii şi a acumulării de cât mai multe cunoştinţe .

Vă așteptăm în prima zi de școală, luni 13 septembrie 2021după cum urmează :

  • Ciclul primar la ora 9.00
  • Ciclul gimnazial la ora 10.00

 Deoarece la școala noastră au început lucrări de înlocuire a acoperișului        (corpul A-secția română), deci spațiul din curtea școlii este limitat, rugăm elevii să intre direct în clasele lor. Menționăm faptul că vor avea exact aceleași săli de clasă ca în anul școlar anterior.

Elevii claselor pregătitoare, însoțiți de părinți, vor fi așteptați în curtea școlii de către învățători și conduși spre sălile de clasă.

Trăim astăzi cu toţii un moment emoţionant şi special pe care fiecare dintre cei prezenţi îl experimentează unic în felul său.

Bobocilor, elevii care ne pășesc pentru prima dată pragul, le urăm un bun venit la școala noastră! Sperăm ca anii pe care îi veți petrece pe băncile școlii să fie anii formării voastre ca oameni.

Elevilor noștri mai mari, celor care au mai puține emoții acum, la început de an școlar, le urăm un bun venit la școală!

Încheiem un ciclu, dăm examene, promovăm, avem succese, ne bucurăm, uneori întâmpinăm dificultăți pe care le biruim. Drumul nostru împreună este drumul cunoașterii și al autocunoașterii. Pe acest drum ne angajăm împreună, elevi și profesori. Locul binecuvântat în care ne desfășurăm activitatea este școala. În școală, dragi elevi, aflați lucruri noi, vă lărgiți orizontul, dobândiți noi deprinderi, învățați să învățați, să descoperiți lumea din jurul nostru, dar și să priviți în voi înșivă pentru a descoperi ce vreti de la viață și cum anume să dobândiți lucrurile dorite. Este necesar, dragii mei, să înțelegeți un adevăr cunoscut și anume că trebuie să învățați nu atât pentru școală, cât mai ales pentru viață. Noi profesorii vă suntem alături, călăuze și prieteni mai mari la care puteți apela de câte ori aveți nevoie.

Școala este frumoasă și curată, dotată cu tot ce este necesar desfășurării unui învățamânt modern și de calitate. Ne bucurăm că în curând clădirea va avea acoperiș nou și, cu această ocazie, dorim să mulțumim din suflet părinților-sponsor care au făcut posibil acest lucru.

Dragi părinți, vă asigurăm că vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a asigura tot ce este mai bun copiilor noștri și a răspunde exigențelor dumneavoastră. Dorim să vă rugăm să fiți alături de noi, să ne sprijiniți în realizarea unui adevărat parteneriat din care vor avea de câștigat copiii dumneavoastră.Vă rugăm să răspundeți chemărilor școlii, pentru că fără o relație strânsă școală-familie este greu să reușim . Înțelegem că viața în care trăim nu este ușoară, că timpul dumneavoastră înseamnă îndeplinirea obligațiilor de serviciu, dar vă rugăm să înțelegeți și dumneavoastră că prioritatea cea mare sunt copiii. Așteptăm sfaturile și sprijinul dumneavoastră.

Dragi elevi, dorim să vă simţiţi bine în şcoala noastră, să aveţi curajul, perseverenţa şi tenacitatea de a nu ceda greutăţilor, iar reuşita să fie pentru voi sintagma de călăuză în toate situaţiile.

Sperăm să avem cu toţii un an şcolar cât mai bogat, cu rezultate de care să ne bucurăm. Vă doresc să vi se împlinească toate visurile, să aveţi sănătate şi putere de muncă, să vă bucuraţi de linişte şi pace sufletescă, să fiţi colegi şi prieteni, să respectaţi şcoala care vă primeşte cu braţele deschise şi nu în ultimul rând, să confirmaţi speranţele şi încrederea familiilor voastre.

Vă așteptăm cu mult drag!

 

Leave a Reply

Name *
Email *
Website