Despre noi

ASOCIATIA PROFAM 15 BRASOV are peste 17  ani de activitate in folosul comunitații scoala – elevi – parinți, fiind inființata din 2006.

Misiunea asociației este implicarea activa a parintilor elevilor scolii in crearea unui mediu educațional propice unui invatamant performant, atractiv, care sa stimuleze creativitatea elevilor si implicit si a profesorilor din Scoala Gimnaziala nr.15, Brasov.

Scopul principal al asociației consta in sprijinirea realizarii obiectivelor educaționale, dezvoltarea, modernizarea, intreținerea bazei materiale a scolii, reprezentarea si promovarea atat in fata autoritatilor, cat si in fata altor persoane publice de interes public sau privat.

Obiectivele asociației sunt legate de:

  • desfasurarea de activitați in scopul realizarii si imbunatațirii continue a procesului de instruire si educare a elevilor, a activitaților de orientare scolara si profesionala, a activitaților de integrare sociala si de pregatire a parinților in problemele privind educarea copiilor;
  • desfasurarea de activitați extrascolare care sa contribuie la instruirea si educarea elevilor;
  • colaborarea cu scoala in vederea asigurarii unei baze materiale pentru desfasurarea in condiții optime si atractive a educației elevilor.